error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor "Ho-even" is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de omgeving van Spijkenisse.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor "Ho-even" uit Spijkenisse. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor "Ho-even" doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor "Ho-even" bestaat al sinds 01-01-1995 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 24260678. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor "Ho-even"
  • M.A. de Ruijterstraat 150, 3201CL, Spijkenisse
Branche
Boekhouder
KVK
24260678
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders