error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor H.J. Willemsen B.V. is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Oostzaan.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor H.J. Willemsen B.V. uit Oostzaan. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor H.J. Willemsen B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor H.J. Willemsen B.V. is geopend op 03-03-1981 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 35015826. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor H.J. Willemsen B.V.
  • Dokter Boomstraat 13, 1511VC, Oostzaan
  • 06-53556428
Branche
Boekhouder
KVK
35015826
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-03-1981
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders