error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor H.J. de Boer is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de omgeving van Giethoorn.

Meer weten over Administratiekantoor H.J. de Boer uit Giethoorn? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor H.J. de Boer neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor H.J. de Boer is geopend op 16-09-1994 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 05052938. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor H.J. de Boer
  • Ds. T.O.Hylkemaweg 23, 8355CE, Giethoorn
  • 0521 361885
Branche
Boekhouder
KVK
05052938
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-09-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders