error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Hiemstra is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om goede offertes te ontvangen van administratie bedrijven in Bitgummole laat je jouw wensen achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Hiemstra uit Bitgummole. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Hiemstra neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Hiemstra bestaat al sinds 01-05-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het KVK-nummer: 63244519. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Hiemstra
  • Langestraat 74, 9045PD, Bitgummole
  • 058 8443237
Branche
Boekhouder
KVK
63244519
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders