error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Het Blek B.V. is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de buurt van Zelhem laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Het Blek B.V. uit Zelhem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Het Blek B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Over deze accountant

Administratiekantoor Het Blek B.V. bestaat al sinds 18-07-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 58399046. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Het Blek B.V.
  • Handelsweg 4, 7021BZ, Zelhem
  • 0314 760056
  • www.hetblek.com
  • info@hetblek.com
Branche
Boekhouder
KVK
58399046
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-07-2013
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders