error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Hessels is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de regio van Amsterdam.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Hessels uit Amsterdam. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Hessels neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Hessels is geopend op 01-04-1999 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 39069641. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Hessels
  • Singel 3701e verd.acht, 1016AH, Amsterdam
  • #N/A
  • n.hessels@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
39069641
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders