error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Herder of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van administratie experts in de omgeving van Emmer-Compascuum laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Herder uit Emmer-Compascuum? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Herder kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Herder is opgericht in 16-10-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 04088300. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Herder
  • Runde ZZ 115, 7881HR, Emmer-Compascuum
  • 0591 351562
Branche
Boekhouder
KVK
04088300
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
16-10-2007
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders