error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Henskens is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van accountants in de buurt van 's-Gravenhage laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Henskens uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Henskens neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor Henskens is opgericht in 01-01-1992 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27232915. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Vele boekhouders willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Henskens
  • Santiagosingel 8, 2548HN, 's-Gravenhage
  • 0174 296895
Branche
Boekhouder
KVK
27232915
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1992
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders