error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Henk Menting is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van administratie experts in de omgeving van Groningen laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Henk Menting uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Henk Menting kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Henk Menting is opgericht in 01-01-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 02076867. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Henk Menting
 • Roer 28, 9733AE, Groningen
 • 050 3116513
Branche
Boekhouder
KVK
02076867
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders
 • Attend

  Turfschipkade 68, 2725BV, Zoetermeer

 • I&I Finance

  Walstraat 12B, 5341CK, Oss

 • Lyan Abbo

  Goudwespmeent 41, 1218GN, Hilversum