Administratiekantoor Henk Menting is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Groningen.

Meer weten over Administratiekantoor Henk Menting uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Henk Menting regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Henk Menting is geopend op 01-01-2002 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 02076867. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Vele boekhouders willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.