error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor "Heco" is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Ouderkerk aan den IJssel.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor "Heco" uit Ouderkerk aan den IJssel. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor "Heco" kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor "Heco" is geopend op 09-04-1948 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 29030818. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor "Heco"
  • Kerkweg 39, 2935AG, Ouderkerk aan den IJssel
  • 0180 682322
Branche
Boekhouder
KVK
29030818
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-04-1948
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders