error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor H.C. Jansen is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud experts in de regio van Gouda laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor H.C. Jansen uit Gouda? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Administratiekantoor H.C. Jansen kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor H.C. Jansen is opgericht in 01-11-1977 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 29021444. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor H.C. Jansen
  • Gildenburg 6, 2804VJ, Gouda
  • 0182 533417
  • www.gildenburg.nl
  • info@administratiekantoor-jansen.nl
Branche
Boekhouder
KVK
29021444
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1977
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders