error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor "H.B." is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van accountancy kantoren in Wierden laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor "H.B." uit Wierden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor "H.B." regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze accountant

Administratiekantoor "H.B." bestaat al sinds 01-02-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 08139288. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor "H.B."
  • De Aa 49, 7642HB, Wierden
  • 0546 572944
  • braamhaarwierden@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
08139288
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders