error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Hans van der Maar of een soortgelijke accountant voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Zwolle.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Hans van der Maar uit Zwolle. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Hans van der Maar kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Hans van der Maar bestaat al sinds 06-06-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 05081799. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Hans van der Maar
  • Leerinkbeek 35, 8033EG, Zwolle
Branche
Boekhouder
KVK
5081799
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-06-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders