Administratiekantoor Hans van der Maar is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialisten in de buurt van Zwolle laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Hans van der Maar is geopend op 06-06-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 5081799. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Meer weten over Administratiekantoor Hans van der Maar uit Zwolle? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Hans van der Maar kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie hoef je niet verder te zoeken.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.