error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Hans Siertsema is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van accountants in de regio van Groningen laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Hans Siertsema uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Hans Siertsema regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Hans Siertsema bestaat al sinds 24-12-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 56944241. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Hans Siertsema
  • Rembrandt van Rijnstraat 194, 9718PS, Groningen
  • 06-53689017
  • www.siertsema.eu
  • info@siertsema.eu
Branche
Boekhouder
KVK
56944241
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
24-12-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders