error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Hanekamp is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van administratie experts in de omgeving van Kampen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Hanekamp uit Kampen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Hanekamp regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Hanekamp is opgericht in 01-10-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 08208678. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Sommige accountants willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Hanekamp
  • Marinus Postlaan 17, 8264PB, Kampen
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
08208678
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-10-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders