error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Habets B.V. is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud specialistes in de regio van Assen laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Habets B.V. uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Habets B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Habets B.V. bestaat al sinds 01-04-1976 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het KVK-nummer: 04023118. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Habets B.V.
  • Lantingehof 19, 9403PG, Assen
  • 0592 343955
  • habetsas@home.nl
Branche
Boekhouder
KVK
4023118
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-1976
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders