error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Haaksema of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie bedrijven in de buurt van Oldehove laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Haaksema uit Oldehove? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Haaksema kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Haaksema bestaat al sinds 01-01-1993 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 01166375. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Haaksema
  • Wengeweer 57, 9883PV, Oldehove
  • 0594 591732
Branche
Boekhouder
KVK
1166375
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders