Administratiekantoor H. Wiersma is een administratie specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van boekhouders in de regio van Scharnegoutum.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor H. Wiersma uit Scharnegoutum. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor H. Wiersma kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor H. Wiersma is geopend op 01-01-2008 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 01123632. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.