error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor H. van Oosterhout is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de regio van Roosendaal.

Meer weten over Administratiekantoor H. van Oosterhout uit Roosendaal? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor H. van Oosterhout kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor H. van Oosterhout is opgericht in 01-01-1990 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 20146267. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor H. van Oosterhout
  • Jan Vermeerlaan 161b, 4703KN, Roosendaal
  • 0165 554617
Branche
Boekhouder
KVK
20146267
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders