error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor H. van Eik is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de omgeving van Grootebroek laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor H. van Eik uit Grootebroek? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor H. van Eik regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze accountant

Administratiekantoor H. van Eik is opgericht in 01-08-1979 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 36007878. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Vele boekhouders willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste offerte op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor H. van Eik
  • Schutsluis 23, 1613BR, Grootebroek
  • 0228-522222
Branche
Boekhouder
KVK
36007878
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1979
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders