error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor H. Sardar is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud experts in de regio van Nijmegen laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor H. Sardar uit Nijmegen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor H. Sardar neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor H. Sardar is opgericht in 01-01-1986 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 10030440. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor H. Sardar
  • de Voorstenkamp 1183, 6545EG, Nijmegen
  • 024 3781325
Branche
Boekhouder
KVK
10030440
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1986
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders