error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor H. Maat is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor H. Maat uit Hendrik-Ido-Ambacht. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor H. Maat doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor H. Maat bestaat al sinds 23-03-1990 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 23063854. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor H. Maat
Branche
Boekhouder
KVK
23063854
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-03-1990
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders