error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor H. Lokhorst of een soortgelijke administrateur voor jouw kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in de buurt van Voorthuizen laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor H. Lokhorst uit Voorthuizen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor H. Lokhorst regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor H. Lokhorst bestaat al sinds 01-05-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 68724888. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Sommige accountants willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor H. Lokhorst
  • Mendelssohnlaan 102, 3781HW, Voorthuizen
Branche
Boekhouder
KVK
68724888
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders