error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor H. Leerentveld is een administratie specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van accountants in de omgeving van Schiedam.

Meer weten over Administratiekantoor H. Leerentveld uit Schiedam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor H. Leerentveld neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor H. Leerentveld is geopend op 01-01-2001 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24314044. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor H. Leerentveld
  • Groenelaan 17, 3114CA, Schiedam
  • 010 2736110
Branche
Boekhouder
KVK
24314044
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders