error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor H. Kastelijn is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van administratie specialisten in Gouda laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor H. Kastelijn uit Gouda? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor H. Kastelijn regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor H. Kastelijn is geopend op 01-01-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het KVK-nummer: 24405500. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor H. Kastelijn
  • Ridder van Catsweg 623, 2804RP, Gouda
  • 0182 537138
Branche
Boekhouder
KVK
24405500
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders