error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor H. Jacobs is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de omgeving van Echt.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor H. Jacobs uit Echt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor H. Jacobs kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor H. Jacobs bestaat al sinds 01-01-1996 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 14110796. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Vele boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor H. Jacobs
  • Oleanderstraat 13, 6101BX, Echt
  • 0475 485795
Branche
Boekhouder
KVK
14110796
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders