error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor H. Grau is een administratie expert die jou kan assisteren met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Velsen-Noord.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor H. Grau uit Velsen-Noord. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor H. Grau kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor H. Grau is geopend op 01-09-1988 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 34067357. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor H. Grau
  • Staalstraat 121, 1951MA, Velsen-Noord
  • 0251 210483
  • www.grau.nl
  • info@grau.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34067357
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-1988
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders