error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor H. Feenstra of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de buurt van Roden.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor H. Feenstra uit Roden. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor H. Feenstra neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor H. Feenstra is geopend op 01-01-1984 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 04032343. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

De meeste bedrijven willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor H. Feenstra
Branche
Boekhouder
KVK
04032343
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1984
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders