error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor H. den Boer is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de regio van Alblasserdam.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor H. den Boer is geopend op 01-01-1991 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 23067001. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor H. den Boer uit Alblasserdam. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor H. den Boer kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Administratiekantoor H. den Boer
  • Paulus Potterstraat 23, 2951SV Alblasserdam
  • 078 6912955
  • den.boer@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
23067001
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1991
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders