error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor H. den Boer of een vergelijkbare accountant voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van boekhouders in de omgeving van Alblasserdam.

Meer weten over Administratiekantoor H. den Boer uit Alblasserdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor H. den Boer kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor H. den Boer is geopend op 01-01-1991 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 23067001. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor H. den Boer
  • Paulus Potterstraat 23, 2951SV, Alblasserdam
  • 078 6912955
  • den.boer@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
23067001
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1991
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders