error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor G.T.M. van der Horst of een andere accountant voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van bedrijven in de regio van Woerden.

Over dit administratiekantoor

Administratiekantoor G.T.M. van der Horst bestaat al sinds 01-10-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 09090047. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte op te sturen.

Meer weten over Administratiekantoor G.T.M. van der Horst uit Woerden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor G.T.M. van der Horst regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Administratiekantoor G.T.M. van der Horst
  • Johan v Oldenbarneveltln 8, 3445AE Woerden
  • 0348 400550
Branche
Boekhouder
KVK
09090047
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders