error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Groot is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud experts in de regio van Amsterdam laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Groot uit Amsterdam. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Groot kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Groot bestaat al sinds 01-08-1978 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 33153310. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Groot
  • Roemer Visscherstraat 33, 1054EW, Amsterdam
  • 020 6681354
Branche
Boekhouder
KVK
33153310
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1978
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders