error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Groenhagen B.V. is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Om passende kostenplaatjes in te zien van administratie experts in Appingedam laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Groenhagen B.V. uit Appingedam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Groenhagen B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Groenhagen B.V. bestaat al sinds 06-10-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 67011535. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Groenhagen B.V.
  • Farmsumerweg 20, 9902BR, Appingedam
Branche
Boekhouder
KVK
67011535
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-10-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders