error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Groen is een administratie expert die jou kan assisteren met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Assen.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Groen uit Assen. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Groen regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Groen bestaat al sinds 21-01-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 01144489. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Groen
  • Iepenlaan 23, 9401LS, Assen
  • 0592 312468
  • m.g.doornbos@dswadvocaten.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01144489
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-01-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders