error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Greetje Meijer is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Nes.

Meer weten over Administratiekantoor Greetje Meijer uit Nes? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Greetje Meijer kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor Greetje Meijer bestaat al sinds 01-11-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het KVK-nummer: 64409716. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Vele boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Greetje Meijer
  • Kolkweg 2, 9163HK, Nes
Branche
Boekhouder
KVK
64409716
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders