error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Gordijn is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van accountancy kantoren in de buurt van Leidschendam laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Gordijn uit Leidschendam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Gordijn kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze accountant

Administratiekantoor Gordijn bestaat al sinds 01-01-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27298994. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Gordijn
  • Veursestraatweg 137A, 2264ED, Leidschendam
  • 06-53648050
Branche
Boekhouder
KVK
27298994
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders