error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Goed Berekend of een vergelijkbare accountant voor jouw kan betekenen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van accountants in de omgeving van Vlaardingen laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Goed Berekend uit Vlaardingen. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Goed Berekend doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele administratie kan je hier terecht.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Goed Berekend bestaat al sinds 17-02-2009 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24453771. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Goed Berekend
  • Johanna Naberkade 32, 3137TM, Vlaardingen
  • 010 4752200
  • www.goedberekend.nl
  • info@goedberekend.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24453771
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-02-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders