error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor G.M.J. Los is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Zwijndrecht.

Meer weten over Administratiekantoor G.M.J. Los uit Zwijndrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor G.M.J. Los doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor G.M.J. Los is geopend op 01-01-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 54855187. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor G.M.J. Los
  • Laurensvliet 25S, 3331HT, Zwijndrecht
  • 0164 684168
Branche
Boekhouder
KVK
54855187
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders