error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor G.M. Brand of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Om goede prijsvoorstellen in te zien van accountants in de omgeving van Lekkerkerk laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor G.M. Brand uit Lekkerkerk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor G.M. Brand regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor G.M. Brand bestaat al sinds 10-08-2011 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 53313429. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor G.M. Brand
  • Slobeendstraat 3, 2941PC, Lekkerkerk
  • 0180 398295
Branche
Boekhouder
KVK
53313429
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-08-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders