error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Gk is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van accountants in Burgum laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Gk uit Burgum. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Gk kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Gk bestaat al sinds 01-01-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het KVK-nummer: 56806116. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Gk
  • Roggemounewei 105, 9251JP, Burgum
  • 0511 463684
Branche
Boekhouder
KVK
56806116
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders