error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor G.J. Tragter of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie experts in de buurt van Lochem laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor G.J. Tragter uit Lochem. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor G.J. Tragter kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor G.J. Tragter bestaat al sinds 01-04-1986 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 08188727. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor G.J. Tragter
  • Tusseler 61, 7241KC, Lochem
  • 0573 756576
Branche
Boekhouder
KVK
08188727
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1986
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders