error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Gersta is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van accountants in de omgeving van Boxmeer.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Gersta uit Boxmeer. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Gersta kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor Gersta bestaat al sinds 01-09-1986 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 16052429. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Gersta
  • Raadhuisplein 30, 5831JX, Boxmeer
  • 0485 574306
  • stapstap@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
16052429
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-1986
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders