error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Gerold Koster is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van accountancy kantoren in de regio van Zuilichem laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Gerold Koster uit Zuilichem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Gerold Koster kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Gerold Koster bestaat al sinds 01-01-2003 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 30190136. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Gerold Koster
  • Zijlstraat 10, 5305EE, Zuilichem
  • 0418 670495
Branche
Boekhouder
KVK
30190136
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders