error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Germans is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Lelystad.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Germans uit Lelystad. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Germans neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Germans is geopend op 01-07-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 63734753. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Germans
Branche
Boekhouder
KVK
63734753
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders