error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Ger van Hulst of een andere administrateur voor je kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de regio van Dordrecht.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Ger van Hulst uit Dordrecht. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Ger van Hulst kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Ger van Hulst is geopend op 01-01-1984 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 23048334. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Vele accountants willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Ger van Hulst
  • Octant 42, 3328SE, Dordrecht
  • 078 6177189
  • elsvhulst@hetnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
23048334
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1984
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders