Administratiekantoor Geka is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Ootmarsum.

Over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Geka bestaat al sinds 01-07-2001 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het KVK-nummer: 08099693. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Geka uit Ootmarsum. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor Geka kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.