error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Geka of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud experts in de omgeving van Ootmarsum laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Geka uit Ootmarsum. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Geka regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Geka is opgericht in 01-07-2001 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 08099693. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Geka
  • Timmusboer 8, 7631LD, Ootmarsum
  • 0541 682181
Branche
Boekhouder
KVK
08099693
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-07-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders