error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Geert Kingma of een soortgelijke administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van accountants in de buurt van Stiens.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Geert Kingma uit Stiens. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Geert Kingma kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Geert Kingma is opgericht in 01-01-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 65002008. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Geert Kingma
  • Trompethoarn 25, 9051MN, Stiens
  • 06-24214016
Branche
Boekhouder
KVK
65002008
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders