Administratiekantoor Geert Kingma is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financiën.

Om goede offertes te ontvangen van boekhoud experts in de omgeving van Stiens laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Geert Kingma bestaat al sinds 01-01-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 65002008. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Geert Kingma uit Stiens. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Geert Kingma doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.