Erachter komen wat Administratiekantoor Geert Eggink Boekhouding & Belastingen of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de regio van Rijswijk.

Meer weten over Administratiekantoor Geert Eggink Boekhouding & Belastingen uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Geert Eggink Boekhouding & Belastingen neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Geert Eggink Boekhouding & Belastingen is opgericht in 01-09-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 28087532. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.