error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Geert Eggink Boekhouding & Belastingen of een andere accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de omgeving van Rijswijk.

Meer weten over Administratiekantoor Geert Eggink Boekhouding & Belastingen uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Geert Eggink Boekhouding & Belastingen regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele administratie kan je hier terecht.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Geert Eggink Boekhouding & Belastingen is opgericht in 01-09-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 28087532. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

De meeste bedrijven willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Geert Eggink Boekhouding & Belastingen
  • Caan van Necklaan 278, 2351EX, Rijswijk
  • 071 5420784
  • www.geerteggink.nl
  • info@geerteggink.nl
Branche
Boekhouder
KVK
28087532
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders