error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor G.E.A. Coenen of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de regio van Hulst.

Meer weten over Administratiekantoor G.E.A. Coenen uit Hulst? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor G.E.A. Coenen doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor G.E.A. Coenen bestaat al sinds 15-12-1995 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 21018613. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor G.E.A. Coenen
  • Vasco da Gamastraat 10, 4562AS, Hulst
  • 0114 313845
Branche
Boekhouder
KVK
21018613
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-12-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders