error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor G.A.M. de Bot is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de omgeving van Dordrecht.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Over dit accountancykantoor

Administratiekantoor G.A.M. de Bot is opgericht in 01-01-1975 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 23043468. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor G.A.M. de Bot uit Dordrecht. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor G.A.M. de Bot regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Administratiekantoor G.A.M. de Bot
  • Viottakade 110, 3314EV Dordrecht
  • 078 6146413
Branche
Boekhouder
KVK
23043468
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1975
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders