error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor G.A.M. de Bot of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Dordrecht.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor G.A.M. de Bot uit Dordrecht. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor G.A.M. de Bot regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor G.A.M. de Bot bestaat al sinds 01-01-1975 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 23043468. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Vele bedrijven willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor G.A.M. de Bot
  • Viottakade 110, 3314EV, Dordrecht
  • 078 6146413
Branche
Boekhouder
KVK
23043468
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1975
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders