error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Galar of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Almere.

Meer weten over Administratiekantoor Galar uit Almere? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Galar kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Galar bestaat al sinds 01-04-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 32133697. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Vele boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Galar
  • Chagallweg 71, 1328LD Almere
  • 036 5322963
Branche
Boekhouder
KVK
32133697
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders